Välj en sida

Bäst Streamingtjänster med Dokumentärer

Det finns ett stort utbud av streamingtjänster att välja på idag, men om man är fantast av dokumentärer som vi är så kan man behöva leta på lite andra ställen. Därför har vi sammanställt denna lista på bra streamingtjänster för dokumentärer…

Discovery+

En svensk streamingtjänst med en stor mängd underhållning, reality och dokumentärvideor. Utbudet är inte det allra största men det finns många guldkorn och priset är överkomligt för en streamingtjänst. Besök Discovery »

CuriosityStream

En oerhört prisvärd prenumerationstjänst med tusentals av de allra bästa dokumentärfilmerna som går att se även i Sverige. För endast cirka 50kr i månaden kan du titta obegränsat och även ladda ner dokumentärer att se offline; perfekt inför sommarstugan eller husvagnen. Vi rekommenderar starkt denna tjänst som du kan läsa mer om här »

SVT Play

Eftersom du redan betalar för vår fantastiska public service genom din skattsedel så vore det dumt att inte utnyttja det till fullo. Hos SVT Plays streamingtjänst finns ett mycket stort utbud av gratisdokumentärer och flera med en lokal svensk prägel. Se hela listan med dokumentärer hos SVT »

Stay curious!